Radionice 2024. Venice Room
by VinoCOM • 22/11/2024 • Najave
DVORANA VENICE
30.11.2024. (subota) u 13:00 i 15:00
Moderator: Zoran Memon – Connoisseur
Tema: Radionica i degustacija španjolskih i mediteranskih pršuta
Opis: “Bitka najboljih” pršuta! Cinco Jotas (5J) vs. Joselito
Vođena radionica o pršutima cijelog Mediterana (od Bugarske do Portugala) i degustacija dvije najbolje iberijske pršute - Pata Negra!
Prvi put u regiji donosimo vam jedinstvenu priliku da usporedite dva legendarna iberska pršuta: Cinco Jotas i Joselito!
Ekskluzivni događaj o pršutima kakvog Zagreb još nije vidio!
Ovaj vrhunski gastronomski događaj vodi Zoran Memon – Connoisseur za sve pršute Mediterana, koji će vas uvesti u svijet vrhunske španjolske gastronomije.
- Osjetite razlike u okusu, teksturi i aromama koje čine ova dva pršuta najboljima u svijetu.
- Saznajte sve tajne tradicije i procesa izrade koji pršut pretvaraju u pravu umjetnost.
- Doživite vrhunski gurmanski užitak kakav se rijetko viđa – ovo je prilika koju ne smijete propustiti.
Rezervirajte svoje mjesto već danas i pridružite nam se u ovoj neponovljivoj bitki okusa!
Naša radionica mediteranskog pršuta jedinstvena je prilika da se neposredno upoznate s raznolikošću pršuta i odaberete one koji vam najviše odgovaraju.
Ovaj događaj omogućuje vam da izbjegnete kupnju pršuta napamet te istražite raznolikost vrhunskih pršuta i pronađete svoj idealan okus.
Ovo jedinstveno iskustvo uključuje:
- Vođena degustacija koja otkriva povijest i tajne najboljeg pršuta i jamona.
- Ekskluzivna prilika da kušate 2 svjetska najpoznatija jamone – španjolski pršut.
- Radionica u malim grupama do 25 osoba.
- Trajanje događaja: 1 h.
Cijena ulaznice: 30 EUR na osobu
Kontakt i rezervacije:
https://www.memon-prsuti.com/event/radionica-o-prsutima-mediterana-dvoboj-najboljih-30-11-2024-13-00-23/register (kartu kupite na ovoj stranici – “Prijava”)
email: is.nomemnull@eratsug
gms: +386 40 755 337
DVORANA VENICE
01.12.2024. (nedjelja) u 13:30 sati
Moderator: Marina Selak
Tema: Sve što trebate znati o siru
Opis: Radionica namijenjena svima koji cijene finije stvari u životu. Bez obzira jeste li poznavatelj sira ili jednostavno uživate u dobrom komadiću sira, ova će vas radionica ispuniti i nadahnuti.
Prepustite se putovanju kroz raskošne okuse i mirise poznatih hrvatskih, francuskih i talijanskih sireva. Uživati ćete i otkriti kroz stručno vođenu degustaciju sve ljepote istraskog i paškog tvrdog sira, talijanskog Taleggia i Robiole te francuskih sireva s plemenitom plijesni Camembert de Normandie i Roquefort. Naučite razlikovati različite vrste sireva i kako ih kombinirati s ostalim namirnicama.
Svaki veliki sir ima veliku priču, a posebno su fascinantne priče sireva s dugom tradicijom proizvodnje.
Maksimalno 25 osoba
Cijena ulaznice 55€
Kontakt i rezervacije: Marina Selak, +385 (0)98 459 091, rh.tuanortsagnull@aniram